نیلینگ No Further a Mystery

آموزش انکراژ یا میل مهار در پایدارسازی گود با فیلم از صفر تا صد

مراحل اجرای نیلینگ شامل گودبرداری مقطعی، حفاری گمانه‌ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان، بتن پاشی، و نصب صفحه سر نیل و مهره می‌باشد.

پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه­ های از میلگرد می ­باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.

همچنین، در مواجهه با موانع تأسیساتی می‌تواند محدودیت‌ها و چالش‌هایی ایجاد شود که نیاز به راه‌حل‌های خاص دارد.

نیلینگ در گودبرداری یکی از روش‌های اصلی به شمار می‌آید که جهت مقاوم سازی و پایدار کردن سازه (به خصوص درزمان‌ و پروژه‌های کوتاه مدت) استفاده می‌شود.

عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،

احداث فونداسیون به وسیله میکروپایل های خودحفار و خودتزریق۲۲,مرداد,۱۳۹۸ - ۲۰:۳۷

دستگاه ژنراتور برق، مسئول تولید و ارائه انرژی الکتریکی در فرآیند نیلینگ است. این وسیله به کمک یک موتور مخصوص که به سه حالت گازوئیلی، بنزینی و گازی ممکن است عمل کند، نیروی حرکتی را به برق تبدیل می‌کند.

همچنین، نیروهای مویینگی در ماسه‌های ریزدانه مرطوب ممکن است موجب چسبندگی ناچیزی در آن‌ها شود.

اگر میخ‌ها در تراز پایین‌تر از سطح ایستابی قرار گیرند، باید آب زیرزمینی تاثیر منفی روی مواردی مانند دیواره گودبرداری یا سینه کار، مقاومت چسبندگی میان دوغاب و خاک محصورکننده آن، یکپارچگی و پایداری سیستم نیلینگ (مانند خودن شدن میخ‌ها) نداشته باشد.

برای جلوگیری از ایجاد فشار آب در پشت پوشش سطحی دیواره، نیلینگ چیست از نوارهای زهکش ژئوتکستایل قائم استفاده می‌کنند که معمولا بین پوشش سطحی موقت و خاک گود نصب می‌شود.

ازجمله نتایج استفاده از سیستم های ابزاردقیق جهت پایش و رفتارسنجی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

هم اکنون با ما تماس بگیرید: ۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۲۰ یا در تلگرام مارا دنبال کنید.

در تصویر زیر گام های گودبرداری به روش نیلینگ نشان داده شده است:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *